×
TeknologiTophistorie

RejseBillet app’en stærkt forsinket

Forløberen til Rejsekort app'en, RejseBillet, skulle være ude i marts, men er endnu ikke lanceret.

I januar måned blev det lovet, at forløberen for Rejsekort app’en, RejseBillet, skulle være ude i slutningen af første kvartal. Altså senest ved udgangen af marts. Men den er stadig ikke at finde på hverken App Store eller Google Play, her hvor vi er trådt ind i tredje kvartal.

Med RejseBillet app’en skal rejsende med kollektiv transport i Danmark kunne købe enkeltbilletter på tværs af takstområder, transportmidler og regioner. 

Derudover kan man bruge RejseBillet til sine pendlerprodukter. Der er altså ikke tale om et direkte alternativ til Rejsekortet.  Men det bliver en trædesten på vejen.

– Det er første skridt på rejsen mod digitalisering af Rejsekort, og vi ser frem til, at vi kan tilbyde endnu et produkt, som de rejsende med kollektiv transport i Danmark kan få glæde af i deres hverdag, fortalte Kasper A. Schmidt, adm. direktør hos Rejsekort & Rejseplan A/S i januar måned.

Her lovede selskabet også, at app’en “forventes klar i slutningen af første kvartal i år”.

Siden har der været helt stille omkring RejseBillet app’en.

Vi har skrevet til Rejsekort & Rejseplan A/S og bedt om en forklaring på, hvorfår app’en er så stærkt forsinket. Og hvornår vi kan forevente at se den ude i det fri.

Den “rigtige” Rejsekort app blev testet i Nordjylland sidste år. Det er mere end tre år siden, at den daværende transortminister Benny Engelbrecht lovede en Rejsekort app som alternativ til plastikkortet. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.