×
ElbilerTophistorie

Renault dumper prisen på Megane e-Tech

Renault Megane E-tech fås nu fra 320.000 kroner med det store 60 kWh batteri. Prisen er sat ned med 50.000 kroner.

Man forstår næsten, hvis nogen er bekymrede for at købe elbil i disse måneder. Efter Teslas prisnedsættelser i januar er priserne helt utilregnelige. Senest meddeler Renault, at de sænker prisen på Megane E-Tech med hele 50.000 kroner.

Og det er endda udgaven med det store batteri og 220 heste i stalden. Den fås nu til 319.990 kroner.

Ønsker man topversionen Iconic falder prisen fra 390.090 kroner til 339.990 kroner. Du skal dog ikke sidde på hænderne for længe, for tilbuddene er i første omgang begrænset indtil nytår.

Lige præcis Megane E-Tech 60 kWh i Techno-udgaven er den, vi anbefalede, da vi testede Renault’en sidste år.

I denne version får man som standard blandt andet OpenR 12,3 tommer føredisplay og 12-tommers multimedieskræm med indbygget Google Automotive, 22 kW AC ladning/130 kW DC, Arkamys 3 D lydsystem, 2. zonet klimaanlæg og 20 tommer alufælge.

Topversionen, iConic, tilbyder derudover Harman Kardon lydanlæg med otte højtalere og subwoofer, el-justerbart førersæde med massagefunktion, instrumentbord i kunstlæder med synlige syninger og 20 tommer Enos-alufælge. 

Se vores test af Renault Megane E-Tech.

Er man ikke til at eje, har Renault i øvrigt også en skarp leasingpris på Megane E-Tech. Med 0 kroner i udbetaling og 3.895 kroner om måneden. Også dette tilbud løber frem til nytår.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.