×
Elbiler

Renault klar med bud på fremtidens elbil: Renault Trezor

Alle og deres hund arbejder for tiden på elektriske biler, men hvor både tyskere og amerikanere har erklæret sig 100% på elbilens side, er der indtil videre ikke kommet meget fra de traditionelle franske bilproducenter. Men nu har Renault altså et bud på fremtidens elektriske bil – og den ligner ikke nogen af de andre: Renaut Trezor.

Futuristisk design

Renault har lavet en bil, der er væsentlig mere futuristisk (og måske også urealistisk) end det meste af, hvad vi har set fra konkurrenterne. Den har linier som en fuldblods sportsvogn, men altså i en 100% elektrisk udgave.

Stærk og hurtig

Trezor har 350 hestekræfter gemt i den elegante krop, og kan nå 100 km/t på under fire sekunder. Bilen har to store batterier – et i forenden og et i bagenden. Der er dog ingen detaljer om rækkevidde

Forende åbner

I stedet for bare at ty til helt almindelige døre har Renault valgt, at hele forenden fungerer som en åbning til kabinen. Man skal så kravle over kanten på bilen for at sætte sig til rette i kabinen, hvorefter forenden lukker. Noget, der nok skal tiltrække opmærksomhed, hvis bilen ellers nogensinde bliver sat i produktion – i hvert fald giver den et indblik i Renaults tanker om fremtidens elbil.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.