Gadgets

Robot trafikdræbt af selvkørende Tesla ved CES

Det måtte ske. En selvkørende Tesla har kørt en selvkørende robot ned. Kun i Las Vegas. Og kun ved CES.

LAS VEGAS: CES – verdens største messe om forbrugerelektronik i Las Vegas – er godt igang, men ingen messe uden uheld. Sidste år gik det helt galt fordi regnen væltede ned over Las Vegas, hvilket førte til en strømafbrydelse. I år er de selvkørende biler virkelig kommet til byen, og det har ført til messens første reelle uheld – en selvkørende Tesla har kørt en robot ned.

Promobot på afveje

Offeret er en såkaldt Promobot fra firmaet af samme navn. Den var på vej med en større skare af dens artsfæller på en gangsti ved siden af Paradise Rd. Af uforklarlige årsager besluttede den let forvirrede Promobot at dreje ud på den befærdede vej, hvor den forsøgte at få styr på sin interne GPS og finde tilbage til sine venner – men inden den kunne komme så langt, blev den altså ramt af den selvkørende Tesla, hvilket du kan se på videoen der er knyttet til artiklen her.

Ukendt motiv

Teslaen satte på intet tidspunkt farten ned og ramte Promobotten med høj hastighed, hvilket ifølge firmaet førte til at robotten blev så skadet, at den efterfølgende afgik ved døden med akut strømsvigt og afbrændt motherboard – på trods af, at tililende vidner straks forsøgte at få den på ret køl.

Det vides ikke, om Teslaen havde et motiv for trafikdrabet, men Promobot lover, at de ikke helmer før den skyldige bil er fundet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.