fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Lækket iOS 14 bekræfter iPhone 9, ny iPad, nyt Apple TV

Apple rygte-sitet 9to5mac har været grundigt igennem en version af iOS 14 der – naturligvis – slet ikke skulle have været på gaden endnu. I går kunne vi fortælle om nye Apple brandede hovedtelefoner, og i dag er der endnu flere nyheder om produkter der dukker op i løbet af i år.

Ny iPhone 9

De sidste tre år har der ad flere omgange været rygter om en afløser for iPhone SE – og rygterne er taget til over de seneste måneder. Faktisk var vi – og de fleste andre tech-sites – ganske overbeviste om, at den nye telefon – kaldet iPhone 9 – ville blive lanceret d. 31. marts. Det kan dog blive forpurret på grund af coronavirussen og de mange forholdsregler man skal tage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I hvert fald er der intet der tyder på et stort lanceringsevent i slutningen af denne måned allerede. Så enten lancerer Apple blot via en pressemeddelelse, hvilket de har gjort før, eller også venter de og holder et større event senere. Det kan være, de stadig håber at kunne afvikle WWDC i juni og lancere nye produkter der – men iPhone 9 er absolut ikke det eneste produkt, Apple har i støbeskeen.

Endelig: Bedre fjernbetjening til Apple TV

Apple TV er en fantastisk boks – men den har fået en del kritik for dens fjernbetjening som rigtigt mange synes er svær at bruge. Heldigvis er der godt nyt for de der gerne ser en ny fjernbetjening; i iOS 14 koden er der fundet spor af et nyt Apple TV med en ny fjernbetjening.

Der er ikke mange flere detaljer om et nyt Apple TV, så vi må vente på at 9to5mac graver videre i koden.

Ny iPad Pro

Der har tidligere været rygter om en ny udgave af iPad Pro – formentlig med en ny og hurtigere processor og et nyt kamera der minder om det, der sidder på iPhone 11 Pro. Koden i iOS 14 ser ud til at bekræfte dette, ligesom den peger på at det nye kamera især vil blive brugt til augmentet reality, noget som Apple generelt har været meget interesseret i at promovere – dog uden større held indtil videre.

Og lidt ekstra…

Der er også bekræftelse i koden på, at Apple næsten er klar til at lancere deres egen udgave af “Tile” – en lille sporingsanordning du kan sætte på dine nøgler, ligge i din pung eller lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er, med andre ord, masser af Apple produkter undervejs – nu er spørgsmålet bare, hvornår de forskellige produkter ser dagens lys. I hvert fald er der ingen tvivl om, at coronavirusset har forsinket planerne en del.

Back to top button