×
Gadgets

Rygte: Apple fortsætter med det “gamle” iPhone design på “7S”

Da Apple lancerede iPhone 7 var der ingen tvivl blandt de fleste analytikere; den nye iPhone var ikke bare ikke særligt spændende, den var en decideret skuffelse. Det samme design har nu kendetegnet iPhone modeller siden lanceringen af iPhone 6 helt tilbage i 2014, hvilket for mange brugere betyder at produktet mister interessen; når man ikke kan se forskel på modellerne, kan man stort set lige så godt beholde den “gamle” telefon lyder ræsonnementet. Problemet er nu, at iPhone 7S kan blive lige så skuffende – eller endda mere.

Heller intet nyt design i 2017

Det er nyhedssitet Mac Otakara, der har hørt det nye rygte, der åbenbart skulle stamme fra et sted hos en af Apples leverandører. Ifølge kilden bliver den næste iPhone en typisk S model – altså blot en “lille” opgradering fra den nuværende 7’er – ikke noget nyt design, og ingen nye teknologier som eksempelvis trådløs opladning. Derimod vil iPhone 7S bibeholde det samme design som iPhone 7, og blot få en processoropgradering, et bedre kamera og andre “mindre” opdateringer.

Apple sakker bagud

Hvis det nye rygte taler sandt vil det være ekstremt alvorligt for Apple, der vil blive sejlet markant agterud af deres to største konkurrenter Samsung og Huawei, der begge arbejder på radikalt nye designs og teknologier, ekstrem hurtigopladning og batterilevetid og så videre. Det vil betyde en ganske betragtelig nedgang i markedsandele for Apple og kan betyde begyndelsen på enden af deres dominerende stilling i den dyreste ende af smartphone markedet.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.