×
Gadgets

“iPhone 8” rygter tager til – ny læk af indpakning bekræfter tidligere rygter

“iPhone 8” bliver formentlig først lanceret i starten af september måned, men allerede nu er den kommende telefon genstand for masser af rygter og hype. Og

rygterne samler sig efterhånden om et design med en skærm i 18:9 format der dækker hele forsiden af telefonen.

Nyeste lækage (via Slashleaks) er et billede af indpakningen til den nye telefon – den del af den medfølgende dokumentation der viser, hvordan man sætter simkortet i. Hvis billedet er korrekt, bekræfter det stort set alle nyere rygter, der alle viser samme design.

iPhone 8

Klar til… September? Oktober? November?

Der er ingen tvivl om, at iPhone 8 bliver lanceret ved eventet i september, men hvornår du rent faktisk kan få fingrene i den er en helt anden sag. Det ser nemlig ud til, at telefonen først er klar i butikkerne en del senere. Problematikken skulle ifølge rygterne være, at det simpelthen ikke er muligt for Apple at få komponenter nok, ligesom der skulle have været vanskeligheder i forhold til udformningen af fingeraftrykslæserens placering. Derfor kan vi altså skulle vente med at se den mest interessante telefon i mange år indtil oktober eller november.

De to stedsøstre

Udover den forventede “iPhone 8” er der også ganske solide rygter om, at Apple præsenterer to “S”-modeller af iPhone 7. Altså iPhone 7S og 7S Plus. Begge vil have samme design som den nuværende generation, men derudover få flere af de funktioner, der forventes at finde vej til “iPhone 8”. Især trådløs opladning er en feature, mange venter utålmodigt på. Den kan vi altså forvente at se i både iPhone 8, iPhone 7S og 7S Plus.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.