×
Gadgets

Apple afslører selv: Sådan ser “iPhone 8” ud

Hvis vi ikke var sikre før, så er vi det nu: “iPhone 8” er på vej, og den kommer til at se ud nogenlunde som forventet. Det er nemlig Apple selv, der ved et uheld er kommet til at afsløre detaljerne, og det er sket “som det plejer” – en udvikler har rodet igennem softwaren til den nye HomePod – og i den fandt han detaljer om den kommende “iPhone 8”.

Skærm på hele forsiden

Præcis som rygterne tidligere har afsløret, bekræfter Apple selv igennem et billede i firmwaren, at den kommende telefon er udstyret med en skærm, der stort set fylder hele forsiden – med undtagelse af en lille udskæring øverst til kamera og højttaler.

iPhone 8Ansigtsgenkendelse i mørke

En anden afsløring fra softwaren er, at telefonen vil have ansigtsgenkendelse, kaldet “FaceDetect”. iPhone 8 vil have et infrarødt 3D kamera, og vil kunne genkende dit ansigt – også i mørke. I softwaren fandt udvikleren også en del fejlmeddelelser – eksempelvis “Hold telefonen tættere på ansigtet”. Der er også mulighed for at genkende flere ansigter, hvilket tyder godt for muligheden for at telefonen kan få flerbruger konti.

Mere nyt om iPhone? Giv os et like på Facebook og få nyheder direkte i dit feed!

iPhone 7S bekræftes også

Som om det ikke var nok, at iPhone 8 bliver “outet” i firmwaren, så nævnes en telefon kaldet “iPhone9,9”, hvilket nærmest kun kan være den kommende iPhone 7S der ventes lanceret samtidig med iPhone 8. Begge dele ventes at blive afsløret på et presseevent i september.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.