×
GamingTophistorie

PS5 Pro bliver markant kraftigere end PS5 – lanceres i 2024

PS5 Pro bliver efter sigende lanceret i november 2024 og står til at blive dobbelt så kraftig som PS5, hvad angår grafisk ydelse.

PS5 Pro bliver efter sigende lanceret i november 2024 og står til at blive dobbelt så kraftig som PS5, hvad angår grafisk ydelse, ifølge et nyt rygte.

Imens PS5 Slim forventes at blive lanceret senere i år, er udsigten til en PS5 Pro lidt længere. Den mere kraftfulde PS5-konsol, med det interne kodenavn “Project Trinity”, siges nemlig først at blive lanceret i november 2024.

Læs mere om PS5 Slim her.

Fordobling af grafisk ydeevne og lagerplads

Kan man væbne sig med lidt tålmodighed, er der også noget at se frem til. PS5 Pro ventes nemlig at blive mindst dobbelt så kraftig i ren grafisk regneevne og raytracing, sammenlignet med PS5. Processoren siges også at få opløft i ydeevnen.

Sidst men ikke mindst, rygtes PS5 Pro at lande med dobbelt så meget lagerplads på 1,65 TB, kontra 825 GB i den nuværende PS5. Samme forøgelse mht. lagerplads, så vi også med PS4 Pro. Rygtet stammer fra @Zuby_Tech på Twitter,

Den foreløbige forventede lancering for PS5 Pro er november 2024, men det er endnu ikke bekræftet.

Læs også: Samsung Galaxy S23 FE lanceres inden længe

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.