×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 Slim bliver præsenteret inden længe

PS5 Slim bliver efter sigende introduceret i august måned, med en lancering senere på året, ifølge er nyt rygte.

Vi ser ud til at nærme os lanceringen af en mere kompakt PlayStation 5. PS5 Slim siges nemlig at blive præsenteret næste måned, ifølge et ubekræftet rygte på Twitter. Lanceringen af konsollen skulle derefter finde sted i september. Prisen forventes at være den samme som PS5 Digital Edition, hvilket er omkring 3700 kroner i skrivende stund.

Hvorvidt konsollen kommer til at hedde PS5 Slim, eller blot bliver markedsført som “den nye PS5”, er endnu uklart. Hvad der dog er enighed om blandt rygterne, er at der kun kommer én udgave, uden diskdrev. Et eksternt diskdrev forventes dog at kunne tilsluttes konsollen, såfremt man ønsker at spille spil på disk.

Microsoft forventer også en PS5 Slim senere på året

I forbindelse med Microsofts opkøb af Activision/Blizzard, kom det frem, at Microsoft også forventer en introduktion af PS5 Slim senere på året.

PlayStation likewise sells a less expensive Digital Edition for $399.99, and is expected to release a PlayStation 5 Slim later this year at the same reduced price point.” Lød det fra Microsoft, via. The Verge.

Længere udsigt til PS5 Pro

Går man og venter på en PS5 Pro, må man bevæbne sig med lidt mere tålmodighed. Konsollen forventes nemlig først at blive lanceret i slutingen af næste år, muligvis november 2024. PS5 Pro forventes at blive en kraftigere udgave af PS5, hvor PS5 Slim blot byder på et nyt design og mindre optimeringer.


Læs også: Lenovo arbejder på modulær ThinkPad-laptop

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.