GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy S22 Ultra får et 200MP Olympus-kamera

Ifølge et nyt rygte, bliver Samsung Galaxy S22 Ultra udstyret med et 200MP kamera i samarbejde med Olympus.

Det koreanske medie PulseNews hævder, at kameraet i Galaxy S22 Ultra næsten vil få fordoblet opløsningen. Rygtet peger nemlig på, at telefonen får et 200MP kamera, sammenlignet med kameraet på 108MP i S21 Ultra.
Dette kommer efter sigende fra “multiple industry sources”, der hævder, at det nye primære kamera vil være en del af 5 kameraer på telefonens bagside. Rapporten indeholder dog ikke mange detaljer, men et kamera med en opløsning på 200MP lyder vildt, da 108MP-sensoren i Galaxy S21 Ultra allerede er blandt de kameraer på markedet, med den højeste opløsning.

Udover den enorme primære sensor hævder dette rygte også, at Samsung samarbejder med kamera-producenten Olympus. Omfanget af partnerskabet med det japanske mærke, der fremstiller mirrorless/DSLR-kameraer og linser, er stadig uklart på dette tidspunkt. Et lignende rygte om et samarbejde mellem Samsung og Olympus dukkede dog også op tidligere på året, så det kunne sagtens gå hen og blive en realitet.

Derudover peger rygtet også på, at Samsung lancerer Galaxy S22 Ultra i januar 2022. Dette kunne meget vel være sandt, da Galaxy S21-serien blev lanceret tilbage i januar, i år.

Rygtet skal dog selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: FIFA 22 benytter sig af avanceret HyperMotion-teknologi

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.