×
GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy Z Fold 6 bliver markant tyndere

Samsung Galaxy Z Fold 6 ser ud til at bliver markant tyndere når den er klappet sammen, hvis det står til et nyt ryge.

Samsung Galaxy Z Fold 6 forventes først introduceret senere hen på året, men nu peger et rygte på, at telefonen bliver noget tyndere end forgængeren.

Ifølge @RjeyTech på X, har Samsung angiveligt barberet 2,4mm af tykkelsen af. Derved har Fold 6 en tykkelse på 11mm når den er klappet sammen, kontra 13,4mm på Fold 5.

Større skærm og titanium

Udover den tyndere profil, siges telefonen også at blive lidt bredere. Skærmen på fronten (når den er klappet sammen) vokser nemlig fra 6,2″ til 6,4″. Drivkraften forventes at være en Snapdragon 8 Gen 3 chip, ligesom i Galaxy S23 Ultra. Telefonen siges desuden at blive bygget i titanium, ligesom batteriet også vokser en smule, så det rummer 4.600 mAh.

Lanceres til sommer

Samsung Galaxy Z Fold 6 rygtes at blive lanceres hen på sommeren, muligvis i juli måned, sammen med Galaxy Z Flip 6 og Galaxy Ring.

Læs også: OpenAI Sora kan lave tekst om til realistiske videoer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.