×
Gadgets

Rygte: Samsung klar til at købe Bang & Olufsen

Et rygte spreder sig i skrivende stund som en steppeild i bankverdenen; koreanske Samsung skal være særdeles interesseret i at opkøbe det danske elektronikklenodie Bang & Olufsen. Angiveligt er det tæt på eller også er der allerede lagt et bud på virksomheden, fortæller iNPUT’s kilde i bankverdenen. Det er dog rygter, der skal tages med et gran salt. Der har længe verseret rygter om, at skrantende B&O skal sælges – og både Philips, LG og Samsung har været nævnt som købere. På den anden side meddelte Struer-virksomheden i forrige uge, at man forhandler om adskillige, potentielle købstilbud.

Samtidig har Bang & Olufsen gjort en del for at positionere sig i Korea den seneste tid, blandt andet er direktør Tue Mantoni blevet interviewet af den koreanske avis Korea Times.

Bang & Olufsen fejrer i disse måneder 90 års fødselsdag. Virksomhedens kerneområde er lyd – og det er netop et område som Samsung gerne vil indtage. Med de B&O/Libratone-inspirerede trådløse højttalere, Wireless Audio 360, forsøger Samsung at mase sig ind på det boomende højttalermarked. Her kan B&O’s tekniske know-how være en stor hjælp.

“B&O kunne bestemt være et godt match for en af de store spillere. Flere af dem ville kunne producere og distribuere produkterne meget billigere og bedre end B&O. Samtidigt kan de få en vej ind på premium-området og bruge dansk design til at markere sig som noget eksklusivt og lækkert,” sagde Nikolaj Stagis, der er adm. direktør i brandingbureauet Stagis A/S, i et interview med Børsen i slutningen af november.

Vi følger naturligvis op på rygterne, hvis der kommer nyt …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.