fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Se hvordan Samsung tester Galaxy Z Fold3 og Z Flip3s holdbarhed

Samsung har givet os et kig bag kulisserne, med en video der viser, hvordan Galaxy Z Fold3 og Z Flip3 gennemgår flere test der tester holdbarheden.

De foldbare telefoner fra Samsung er uden tvivl blevet markant forbedret siden den første Galaxy Z Fold landede i 2019. Den første version ad Galaxy Fold var plaget af flere problemer med hensyn til byggekvaliteten og holdbarheden, som fik den til at fremstå som en prototype og ikke er færdigt produkt. Samsung tog dog kritikken til sig og lancerede Galaxy Z Fold2, der rettede op på alle de væsentlige problemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu er vi ved tredje generation af Samsungs foldbare enheder, som igen er blevet forbedret på holdbarhed og byggekvalitet. Den koreanske tech-gigant har endda formået at gøre både Z Fold3 og Z Flip3, IP68 støv- og vandresistent, hvilket er endnu et stort skridt i den rigtige retning. Det anbefales dog stadig at holde telefonerne væk fra vand og specielt sand og grus, da det kan ødelægge mekanikken i hængslen.

I videoen herunder demonstrerer Samsung hvordan de to nye telefoner gennemgår flere forskellige tests, for at sikre at de lever op til de lovede krav.

Er foldbare telefoner fremtiden?

Foldbare telefoner er uden tvivl kommet langt med hensyn til byggekvaliteten på få år og teknologien er nu godt i gang med at modne. Dette har resulteret i, at Samsung Galaxy Z Fold3 og Z Flip3 blev lanceret til lavere priser, sammenlignet med forgængerne.
Er foldbare telefoner mon fremtiden indenfor smartphones?


Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S21 FE lanceres til januar – S22-serien muligvis udskudt

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button