GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Fold 3 er udstyret med kamera under skærmen

Den kommende Samsung Galaxy Z Fold 3 er udstyret med et kamera under skærmen, ifølge en række lækkede billeder. Derudover viser billederne også, at telefonen understøtter Samsungs S-Pen.

Galaxy Z Fold 3 forventes at blive lanceret engang i august måned, sammen med Galaxy Z Flip 3.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kvaliteten af de lækkede fotos er til den lave side, men de bekræfter dog flere nye funktioner ved telefonen. Billederne ser ud til at stamme fra Samsung selv, muligvis fra noget markedsføring.

Første billede fremviser, at Galaxy Z Fold 3 er den første foldbare smartphone med et kamera under skærmen. Et andet billede afslører, at telefonen understøtter Samsungs S-Pen. Dette rygtes dog at være en ny type S-Pen, der skulle forhindre små ridser i skærmen.

Derudover tydes det at rammen, hængslen og den interne skærm vil være mere holdbare, takket være ny type “Armor”, som Samsung bruger denne gang. Ydersiden er desuden beskyttet af den seneste version af Gorilla Glass – Gorilla Glass Victus.

Endnu et billede viser bagsiden af telefonen, i tre forskellige farver. Kameraet på bagsiden består af 3 linser, og designet udskiller sig en del fra Galaxy S21-serien.

Samsung Galaxy Z Fold 3 forventes at blive præsenteret sammen med Galaxy Z Flip 3 i juli, men præcis hvilken dato, er endnu uvist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Samsung Mobile havde rekordhøjt overskud i Q1 2021

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.