×
Disney+

Disney er færdige med indspilningen af Mandalorian Sæson 2

Optagelserne til Disneys populære Mandalorian sæson 2 er færdige, bekræfter en af skuespillerne med et billede på Instagram

Hvis du er typen der bare elsker Baby Yoda (og hvem er ikke det) så er der godt nyt; Disney er netop færdige med at skyde alle optagelserne til den kommende sæson 2 af den populære serie Mandalorian, der gjorde Baby Yoda til et kæmpe hit. Som vi tidligere har skrevet er det planen, at Disney skal have præmiere på serien til efteråret, så det lader altså til, at alt går efter planen.

Billede fra Mandalorian optagelserne

Det er Gina Carano, en tidligere MMA kæmper der er blevet skuespiller og spiller Care Dune i serien, der har lagt et billede på Instagram, hvor hun fortæller at optagelserne er i hus.

Der er naturligvis ikke noget om, hvordan historien udvikler sig i Instagram posten, men heldigvis er der ikke så længe at vente før Mandalorian får præmiere – hvilket må siges at være imponerende, seriens enorme production value taget i betragtning.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan de flotte specialeffekter er lavet, så tag et kig på denne video – vi lover, at det er tiden værd.

Heldigvis kan vi danskere se serien ganske lovligt og uden VPN forbindelser når den kommer til efteråret, for Disney+ bliver lanceret i Danmark i løbet af sommeren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.