×
GadgetsTophistorie

Så tynd bliver rammen på iPhone 15 Pro

Her kan du se præcis hvor imponerede tynd, Apple har gjort rammen på iPhone 15 Pro i forhold til de senere års modeller.

Bloombergs Mark German fortalte i sidste uge, at Apple arbejder målrettet på at befri os fra rammen omkring skærmen på iPhone-modellerne. En ny teknologi, low-injection pressure over-molding, eller LIPO gør det muligt at skrumpe rammen på iPhone 15 Pro til 1,5 millimeter. På den nuværende model er den på 2,2 millimeter.

Men et er tal, noget andet at se det i virkeligheden. Derfor har 9to5mac sat deres grafikere til at lave visualiseringer af rammens størrelse.

Det er næppe fordi rammens tykkelse nogensinde har generet iPhone 14 Pro-ejere. Men som det ses på illustrationen nedenfor, er der vitterligt en kolossal forskel.

iPhone 15 Pro
15 Pro versus 14 Pro (grafik: 9to5mac).

Helt vanvittigt bliver det, hvis man sammenligner iPhone 15 Pro med de senere års modeller. Tjek bare sammenligningen herunder:

iPhone 15 Pro
Foto: 9to5mac

Ud over de tyndere rammer, forventer vi også at iPhone 15 byder på titanium-ramme (Pro og Max), USB-C tilslutning, periskop-zoomlinse (på Pro Max) og hurtigere A17-chip.

De almindelige 15-modeller vil desuden være udrustet med den såkaldte Dynamic Island fra sidste år Pro-modeller.

De seneste rygter hævder, at Apple vil præsentere deres iPhone 15-familie ved et event den 13. september. De vil være tilgængelige til at købe ugen efter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.