×
GadgetsTophistorie

19-minutter lang Manga-film skudt med iPhone 15 Pro

Apple har udgivet den imponerende Manga-inspirerede 'Midnight', der er skudt udelukkende på en iPhone 15 Pro.

Apple overraskede onsdag fans japansk manga med en 19 minutter lang kortfilm, lavet af filmskaberen Takashi Miike ved hjælp af kun en iPhone 15 Pro. Eller rettere; en stribe af dem.

Minifilmen Midnight, der er en adaption af af et mindre kendt værk af den legendariske japanske manga-kunstner Osamu Tezuka, er optaget på gaderne i Tokyo.

Historien handler om en taxachauffør der strejfer rundt i Tokyos gader og tilbyder hjælp til dem, der har behov. Filmen følger Midnight, som han hedder, da han hjælper en ung kvinde mod en ond lokal bande, ledet af en endnu ondere chef, der spilles af den anerkendte karakterskuespiller Yukiyoshi Ozawa.

Miike er en af Japans mest produktive instruktører med over 100 spillefilm i bagagen. Han er angiveligt kendt for kendt for “respektløs og opfindsom visuel stil og tempo”.

Han er, ikke overaskende, svært imponeret over kameraerne i iPhone 15 Pro. I en tilhørende making-of-video, som kan ses herunder, siger han, at en mobiltelefon tillader billedkompositioner som slet ikke kan lade sig gøre med traditionelle kameraer.

Midnight havde premiere på Apples Youtube-kanal onsdag og har allerede mere end 100.000 visninger.

Læs også: iPhone 15 Pro anmeldelse: Endnu et skridt på vejen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.