×
ElbilerTophistorie

Sådan klarer Polestar 4 sig mod konkurrenterne

Se her, hvordan Polestar 4 klarer sig mod sine direkte konkurrenter.

Polestar 4 er svensk-kineserne seneste tilføjelse til et voksende sortiment. Den nye SUV sætter sig mellem Polestar 2 og den større 3 med hensyn til både størrelse og pris. Men nogen helt almindelig SUV er det ikke. Polestar beskriver den selv for en SUV-coupé.

Dermed kommer den i samme skuffe som Volvo C40, Volkswagen ID.5, Skoda Enyaq Coupé og Audi Q4 e-tron Sportback.

Polestar 4 kommer i mindst fire varianter. Det vil være muligt at købe versioner med både dobbelt- og single-motor, ligesom de vil kunne fås med to batteristørrelser; Standard Range og Long Range.

De danske priser er endnu ikke fastlagt, men de vejledende lanceringspriser begynder fra 60.000 euro. Altså 448.000 kroner inden dansk moms og afgifter. Vi gætter på, den rammer omkring 550.000 kroner, når den kommer hertil i starten af det nye år.

Polestar 4
* Foreløbige tal.

Herover en sammenligning af Polestar 4 mod fire af de modeller, som vi synes ligner dens direkte konkurrenter.

Du kan eventuelt læse mere om den nye 4’er på Polestars hjemmeside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.