×
TeknologiTophistorie

Samsung Galaxy S23-serien modtager Android 14 i Danmark

Samsung har startet udrulningen af Android 14 til Samsung Galaxy S23-serien her i Danmark.

Samsung har startet udrulningen af Android 14 til Samsung Galaxy S23-serien her i Danmark.

De første meldinger om en Android 14-opdatering til dette års flagskibe fra Samsung er rullet ind.

Galaxy S23-serien er dermed de første telefoner fra Samsung, der modtager den seneste Android-version med Samsungs One UI 6 på toppen. Senere følger andre telefoner.

Se hvilke Samsung-telefoner der får Android 14 her.

Hvad er nyt i One UI 6?

Udover ændringerne og forbedringerne i Android 14, har Samsung også arbejdet på One UI brugerfladen. Bland andet har hurtigindstillingerne fået en overhaling og hele brugerfladen har nu fået en ny skrifttype. Derudover er der også mulighed for nye tilpasninger af låseskærmen, samt et nyt look til emojis

Se alle ændringerne i One UI 6 her.

Sådan tjekker du om opdateringen er klar

Har du en Galaxy S23, S23+ eller S23 Ultra og har du endnu ikke modtaget en notifikation om den nye opdatering, kan du evt. prøve at tjekke efter opdateringen manuelt.

Dette gøres ved at gå ind i indstillingerne og derefter Softwareopdatering, hvor du til sidst trykker på Download og installer. Herefter skulle opdateringen meget gerne downloades. Hvis ikke det er tilfældet, er der ikke andet at gøre end at vente, da opdateringen bliver rullet ud i “bølger”.


Læs også: Ny MacBook Pro med M3 chip introduceret

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.