×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23-serien fremvist på formodede billeder

Der er stadig et stykke tid til lanceringen af Samsung Galaxy S23-serien, men nu er formodede billeder af telefonerne dukket op.

Takket være en række formodede billeder fra @Onleaks, har vi nu fået det første kig på Samsung kommende telefoner.

Galaxy S23 og S23+ ser ud til at få et nyt design på bagsiden. De tre kameraer på bagsiden står frit, hver for sig, ligesom på den nuværende Galaxy S22 Ultra.

Der er dog ikke sket meget angående telefonens størrelse, da Galaxy S23 siges at bibeholde samme skærmstørrelsen på 6,1″. Galaxy S23+ forventes at have en skærm på 6,6″, ligesom S22+.

Samsung Galaxy S23 Ultra med 200MP kamera

Galaxy S23 Ultra ser ikke ud til at få de helt store designændringer. Dimensionerne er næsten de samme og skærmen er ligeledes også samme størrelse på 6,8″, ligesom S22 Ultra..

Kameraet siges dog at få en opgradering, med rygter om et 200MP kamera.

Indtil videre er der ikke vildt mange oplysninger om Galaxy S23-seriens hardware, udover at de vil blive drevet af en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip eller muligvis Exynos 2300 i udvalgte markeder.

Læs mere om dette her: Rygte: Samsung Galaxy S23 Ultra får 200MP kamera

Samsung Galaxy S23-serien forventes at blive præsenteret i januar eller februar 2023.


Læs også: Nyeste PS5-model bruger mindre strøm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.