×
GamingTophistorie

[OPDATERET] Sony introducerer PlayStation 5 Slim

Opdatering fredag den 24. november:

PlayStation 5 Slim bliver lanceret den 1. december i Danmark. Den vejledende pris bliver 3999 kroner for Digital Edition og 4799 kroner for udgaven med diskdrev. Konsollen kan desuden forudbestilles nu, ved bla. Elgiganten og Power.

Herunder oprindelig artikel fra den 11. oktober:

Sony er klar med en opdateret udgave af PS5, der nu er mindre og lettere: PlayStation 5 Slim

Efter flere rygter i den seneste tid er det nu officielt. Sony har nemlig præsenteret en ny PS5, der både er fysisk mindre og lettere end den nuværende udgave. Selvom Sony ikke kalder den for PS5 Slim, er det i princippet det, ligesom da PS4 Slim blev lanceret.

Mindre, lettere og mere lagerplads

Ifølge Sony er den nye PlayStation 5 over 30% mindre og 18-24% lettere end tidligere udgaver.

Lagerpladsen er desuden opgraderet til 1 TB, kontra 825 GB som tidligere. Ydelsen er den samme som tidligere, så der er altså ikke tale om en Pro-udgave – den kommer måske først næste år.

Læs mere om dette her: PS5 Pro bliver markant kraftigere end PS5 – lanceres i 2024

Den nye PlayStation 5/PS5 Slim kommer i to udgaver: en version med Blu-ray diskdrev og en udgave uden (Digital Edition). Som noget nyt kan man købe et diskdrev seperat til PS5 Digital Edition og klikke det på. Diskdrevet koster 119.99 euro.

Priser og lancering

Sony har endnu ikke udmeldt en præcis dato for lanceringen i Danmark, udover “Holiday 2023”, altså omkring julehandlen. De danske priser er ligeledes ukendte, men indtil videre har vi priserne i euro.

  • PS5 med Blu-ray diskdrev– 549.99 euro
  • PS5 Digital Edition – 449.99 euro

Vi opdaterer artiklen når der er nyt om de danske priser og tilgængeligheden.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.