×
Gadgets

Samsung: Galaxy S7 er en succes!

Fra og med i dag kan du købe det nye Samsung flagskib i de danske butikker, men du har faktisk kunne forudbestille den i flere uger, og det siger Samsung at rigtigt mange har gjort – faktisk over tre gange så mange som bestilte forgængeren Galaxy S6 Edge i norden, og dobbelt så mange i Europa.

Malurt i bægeret 

Disse tal kommer dog lidt på tværs af tidligere forlydender, der har hævdet at forsalget er mildest talt skuffende for den koreanske producent. Tallene fra Business Korea er dog rene rygter og i øvrigt nu et par dage gamle, så det kan sagtens have ændret sig på et par dage. Under alle omstændigheder er Galaxy S7 noget nær den bedste telefon, vi nogensinde har prøvet.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.