×
Gadgets

Nougat er klar til Samsung Galaxy S7

Flere store producenter er heldigvis blevet bedre til at levere opdateringer til deres lidt “ældre” enheder – hvilket ellers er et kæmpe problem for Android, der er ekstremt fragmenteret; rigtigt mange enheder kører på ekstremt forældede versioner af softwaren, og indtil videre er under 2% af alle enheder opdateret til den nyeste version 7.0 (Eller en af de efterfølgende “små” opdateringer til version 7). Indtil nu har Samsung Galaxy S7 været en af de telefoner, der har måttet leve med den “gamle” Android 6.

Flagskib bliver opdateret

Heldigvis er flere af de største producenter begyndt at bekymre sig om deres popularitet ifald de ignorerer de brugere, der købte sidste års model. Og med Samsungs problemer med Note 7 er Samsung Galaxy S7 stadig det nyeste, koreanerne har på markedet – derfor bliver telefonen også opdateret til Nougat nu.

Sådan får du opdateringen

Hvis ikke telefonen selv spørger dig om du vil installere opdateringen (Det gør den på et tidspunkt, men du kan formentlig ikke vente hvis du er typen der har læst denne artikel) så kan du selv sørge for, at den bliver hentet. Du gør sådan:

  1. Start appen “indstillinger”
  2. Vælg “Om enheden”
  3. Tryk på “Hent opdateringer automatisk”

God fornøjelse med den nyeste smagsvariant af Android.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.