×
Gadgets

Amerikanske Consumer Reports: Samsung Galaxy S7 er nu verdens bedste telefon

Vi har netop publiceret en videoanmeldelse af Samsungs Galaxy S7, og vi indrømmer gerne, at vi elsker den nye telefon koreanerne har smækket sammen. Men det er vi langt fra alene om, og hos det Amerikanske Consumer Reports går man så vidt som til at konkludere, at Galaxy S7 er verdens bedste mobiltelefon lige nu.

Batteri og kamera trækker (lidt) ned

Consumer Reports er generelt tilfredse med stort set alt på den nye telefon – dog mener de, at batterilevetiden er halvsløj, ligesom de kun giver kameraet karakteren “god” – her er de dog uenige med stort set alle andre anmeldelser, der stort set enigt kårer Galaxy S7 kameraet til verdens bedste mobilkamera.

Til gengæld roser Consumer Reports især de features, Samsung har tilføjet fordi brugerne har efterspurgt det; SD-kortlæser og vandtæthed. Skærmen og designet får også rosende ord med på vejen.

Troværdig kilde

Consumer Report er et uafhængigt månedsmagasin, der ikke er annoncefinancieret, ligesom redaktionen selv køber de produkter de tester. Magasinet har næsten 150 millioner kr. at købe produkter ind for hvert år. I USA anses magasinet som den mest troværdige kilde til anmeldelser. Magasinet har 7,3 millioner abonnementer.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.