×
Gadgets

Mobile World Congress 2016 er på trapperne

Mobile World Congress er en af årets helt store begivenheder – i hvert fald i teknologi branchen – så selvfølgelig er iNPUT på plads i Barcelona, hvor messen afholdes.

I år vil messen byde på lanceringen af nye topmodeller fra Samsung, Huawei, Sony og LG, ligesom der vil blive sendt bunker af nye mobiler, tablets og smartwatches på markedet fra mindre producenter. Vi glæder os til den næste uge, hvor du her på iNPUT vil kunne få masser af spændende nyheder om og foromtaler af de nye produkter.

I første omgang vil vi være på plads til Huaweis lancering af deres P9 i morgen eftermiddag, ligesom Samsungs lancering af deres galaxy S7 lanceres i morgen aften på et stort event.

Mandag morgen er det så Sony der kommer med deres nye topmodel, som vil være efterfølgeren til Z5 – men vi har hørt rygter om, at den ikke kommer til at hedde Z6.

Under alle omstændigheder glæder vi os – og håber, du vil holde øje med vores side og Facebook side for at få videoer og nyheder fra Mobile World Congress.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.