×
Gadgets

Samsung Galaxy S8 bliver forsinket

Der er få helt faste holdepunkter i tech-verdenen. Den ene er dog, at Apple lancerer nye iPhones i september og den anden at Samsung er klar med deres nye topmodel på Mobile World Congress i februar. Men 2017 bliver måske noget anderledes – i hvert fald hvad angår Samsungs lancering på Mobile World Congress, for den er droppet i år.

Note 7 spøger stadig

Samsungs direktør Koh Dong-jin bekræftede i dag, at S8 ikke dukker op i februar. Han vil ikke fortælle, hvad grunden er, men et godt gæt er, at Samsung vil være 100% sikker på, ikke igen at ende i en katastrofal situation som det skete med topmodellen Note 7, der sidste år var skyld i den hidtil største skandale i techverdenen, da en ganske stor mængde telefoner eksisterede. På pressemødet i dag fortalte Koh Dong-jin, at det var problemer med to forskellige batterier, der var årsag til de mange problemer – og flere medier har efterfølgende teoretiseret over, at det kan være de problemer, der nu død og pine skal undgåes med den nye S8.

…Men hvornår så?

Koh Dong-jin ville ikke fortælle, hvornår Samsung Galaxy S8 så dukker op, når den nu ikke kommer på den “sædvanlige” tid. Men et godt gæt er, at Samsung laver sit eget launch event engang i løbet af marts eller april – for koreanerne vil være sikre på at få et forspring i forhold til ærkekonkurrenterne Apple, der givetvis er klar med iPhone 8 (eller/og 7S) med helt nye funktioner i starten af efteråret som sædvanlig – med mindre selvfølgelig de også bliver forsinket, da iPhone 8 skulle være et ganske voldsomt redesign.

Under alle omstændigheder bliver 2017 et interessant år på mobilområdet.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.