×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Watch 4 lækket før event

En række pressefotos af Samsung Galaxy Watch 4, er blevet lækket før eventet.

Det kommende smartwatch fra Samsung forventes at blive præsenteret engang i august måned. En række lækkede billeder fra 91Mobiles, giver os dog allerede det første blik på Galaxy Watch 4. Billederne ser endda ud til at være materiale, som stammer fra Samsung selv.

Samsung Galaxy Watch 4 får et nyt design, der minder lidt om Galaxy Watch Active 2. Galaxy Watch 4 kan vælges i to størrelser – 40 mm og 44 mm. Derudover er uret udstyret med vandresistens ned til 5 meters dybde, en MIL-STD 810G-certificering, GPS, Gorilla Glass og DX+-beskyttelse. Uret kan desuden styres med to knapper placeret på siden.

Galaxy Watch 4 vil være tilgængelig sort, sølv og rosaguld. Det er dog mulighed for at tilkøbe remme i forskellige farver, herunder hvid, grøn, blå, koral, og gul. Priserne er endnu ukendte.

Med hensyn til software så tyder det på, at uret drives af Googles Wear OS, da Samsung samarbejder med Google om at udvikle det nye system. Samsung har desuden nævnt, at det nye operativsystem vil resultere i bedre ydeevne og batterilevetid for fremtidige wearables.

Selvom de lækkede billeder ser pålidelige ud, skal informationen selvfølgelig tages med et gran salt, indtil Samsung officielt lancerer smarturet.

Se billederne herunder:


Læs også: Samsung Galaxy S21 FE er muligvis udskudt til senere på året

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.