GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S21 FE er muligvis udskudt til senere på året

Der er dårligt nyt til dem, der venter på Samsung Galaxy S21 FE – lanceringen er nemlig muligvis blevet udskudt til senere i år.

Ifølge SamMobile, har Samsung udskudt lanceringen af Galaxy S21 FE til fjerde kvartal i år. Den globale chipmangel er hovedårsagen til, at telefonen nu meldes forsinket. Manglen på mikrochips har ikke kun påvirket Samsungs smartphones. En række af Samsungs nye bærbare computere, viser sig også at være berørt af situationen. Tidligere på året bekræftede Samsung desuden, at Galaxy Note 21 ikke bliver en realitet i år – også grundet chipmanglen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung Galaxy S21 FE forventes dog stadig at blive lanceret i år, dog blot senere end forventet. Telefonen ser dog ud til at være værd at vente på, hvis man ser på diverse rygter. S21 FE forventes at få en 6,5″ Super AMOLED Infinity-O-skærm med 120Hz opdateringshastighed, et Snapdragon 888-chipsæt med op til 8 GB RAM, samt 128 GB lagerplads. Kameraene på bagsiden siges at bestå af et triple-setup, herunder et 12MP primært kamera, et 12MP ultrawide kamera og en 12MP telephoto-linse. På fronten er der et 32MP selfie-kamera. Batteriet rygtes at være på 4.500 mAh med understøttelse af 25W hurtigladning og trådløs opladning.

Det forventes også, at S21 FE bliver lanceret i en række friske farver, læs mere om dette her: Læk fremviser Samsung Galaxy S21 FE i flere farver.

Update d. 26. juni: Et nyt rygte peger på at telefonen bliver lanceret i oktober måned, men i et begrænset antal.


Læs også: Cyberpunk 2077 er vendt tilbage til PS Store – Sony advarer dog

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.