GadgetsTophistorie

Samsung viser Google Assistant på Galaxy Watch i ny video

Google Assistant på Galaxy Watch har været længe ventet. Nu har Samsung vist funktionen i ny video, som tyder på en snarlig lancering.

Galaxy Watch 4 anses af mange for et af de bedste smarture til Android. Men det mangler én meget vigtig funktion. Nemlig adgang til Google Assistant. Samsung og Google har stort set siden urets lancering lovet at det var på trapperne. Men nu ser det endelig ud til at der sker noget.

Tidspunktet er nok ikke tilfældigt, eftersom at Google I/O afholdes snart, hvor den officielle annoncering sagtens kunne finde sted. Samsung har dog taget forskud på glæderne og postet en video på sin spanske YouTube-side, hvor personen aktiverer Google Assistant med de velkendte ord “Hey Google”.

Foreløbigt har Samsungs Galaxy Watch 4-brugere måtte nøjes med Bixby, som dog ikke taler dansk eller integrerer med Googles økosystem i samme omfang.

Samsung holder i vanlig stil liv i sine enheder med hyppige opdateringer og nye funktioner. Det gælder også looket på dit ur, hvor der fornyeligt blev præsenteret nye remme i tidens farver. Der kan nu vælges nye remme i stoflignende materiale, som allerede er tilgængelige på Samsungs danske webshop.

Rygterne peger ligeledes på at Galaxy Watch 5 udkommer i år og her må den digitale følgesvend forventes at være standard fra udgivelsesdagen. Hvad der teknisk har udsat udrulningen er uvist. Men mon ikke både Samsung og Google savner prikken over i’et i deres fælles udvikling af Wear OS 3, som er styresystemet på Galaxy Watch 4-modellerne.

Google Assistant på Galaxy Watch er således endnu ikke afskrevet og videoen foroven bekræfter at Samsung og Google muligvis blot afventer at trykke på release-knappen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.