GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Flip3 – nu som Pokémon Edition

Samsung har afsløret en ny udgave af Galaxy Z Flip3, i form af en Pokémon Edition. Det ser dog ud til at det bliver nemt at få fat i en...

Samsung har afsløret en ny udgave af Galaxy Z Flip3, i form af en Pokémon Edition. Det ser dog ikke ud til at blive nemt, at få fat i en…

Der er godt nyt til alle Pokémon-fans, idet Samsung har afsløret Galaxy Z Flip3 i en Pokémon-udgave. Lanceringen ser dog kun ud til at finde sted i Sydkorea, så det bliver temmelig svært at få fat på en, her i Danmark.

Eksklusivt Pokémon-tilbehør

Flip3 Pokémon Edition leveres i en speciel æske med en række tilbehør – selvfølgelig i Pokémon-tema. Dette inkluderer blandt andet et gennemsigtigt Pikachu-telefoncover, en Pokémon-pung med rem, en Pikachu nøglering og en Poké Ball popsocket. Telefonen kommer også med en række Pokémon-inspirerede ringetoner, temaer og baggrunde.

Lanceres kun i Sydkorea, indtil videre

Galaxy Z Flip3 Pokémon Edition lanceres om få dage i Sydkorea. Samsung har dog ikke afsløret prisen, eller hvorvidt telefonen bliver tilgængelig i andre lande.


Læs også: Xiaomi fremviser smart-dør med 3D ansigtsgenkendelse

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.