×
Gadgets

Samsung håner Apple i to nye videoer

Salget af Samsung Galaxy S6-modellerne er ikke gået så godt som forventet og Samsung tyr nu til et gammelt kneb, for at gøre opmærksom på sit nye flagskib. I to nye videoer fremhæver Samsung S6-modellernes trådløse opladning, vidvinkel-selfies og den kurvede skærm, der kan vise beskeder og anden info, mens iPhone 6 fremstilles som en kedelig klump metal med knapper.

Med udgangsreplikken “seks er større en seks” (6>6) er budskabet klart; Galaxy S6-telefonerne er sjove og funktionelle, mens iPhone er direkte kedelig.

Samsung har tidligere haft stor succes med at drille Apple og iPhone. Da Galaxy S3 blev lanceret, blev den akkompagneret af af en tv-reklame, hvor Samsung mobbede de såkaldte ”Apple-fanboys” for at købe varm luft (”Stikket til hovedtelefonerne sidder i bunden!”) og antyde, at iPhone var for de gamle. Unge ville have Samsung i stedet. Angrebet på Apple blev en kæmpesucces, der katapulterede Samsung frem i rampelyset som bannerfører for Android-platformen. ”The Next Big Thing”, som video-kampagnen blev døbt, blev den mest sete tech-video i 2012 – og Galaxy S3 blev sideløbende den bedst sælgende Samsung-smartphone nogensinde.

Der er nu ingen grund til at have ondt af Apple. Steve Jobs yndede selv at gøre grin med konkurrenterne – blandt andet i en årelang reklamekampagne kaldet “Mac versus PC”, hvor Windows fik det glatte lag.

Se de to mobbe-videoer henholdsvis oven- og nedenfor artiklen.

https://www.youtube.com/watch?v=uyMTAKx5BEA

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.