fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Samsung inviterer til endnu et event: Galaxy Unpacked Part 2

Det ser ikke ud til at Samsung er færdig med at præsentere nye produkter i år – de har nemlig inviteret til Galaxy Unpacked Part 2 d. 20. oktober.

Eventet kommer lidt som en overraskelse og det vides ikke hvad Samsung præcis vil præsentere, men her er en række muligheder:

Artiklen fortsætter efter annoncen
  • One UI 4.0 stable pre-release
  • Galaxy S21 FE
  • Galaxy Tab S8-serien

One UI 4.0
Ud at dømme fra de forskellige ikoner i videoen, er det sandsynligt at Samsung præsenterer noget software-relateret ift. One UI. Android 12 med One UI 4.0 er den næste softwareversion der lander på understøttede telefoner, derfor kunne det tænkes at Samsung fremviser dette.

Galaxy S21 FE
Den længe ventede Samsung Galaxy S21 FE har været omsværmet af rygter i den seneste tid. Det nyeste rygte lød på, at telefonen først ville blive præsenteret i januar. Læs mere om dette her: Rygte: Samsung Galaxy S21 FE lanceres til januar – S22-serien muligvis udskudt.

Det vil dog ikke umiddelbart give mening for Samsung at vente til januar, medmindre det slet ikke kan lade sig gøre før, pga. den globale chipmangel. Derfor vil vi sige, at der en god chance for, at Galaxy S21 FE introduceres under eventet den 20. oktober.

Galaxy Tab S8-serien
Det er efterhånden et stykke tid siden at Samsung lancerede Galaxy Tab S7-serien, så der må uden tvivl være flere der venter på de næste topmodeller i Tab-serien. Rygterne har lydt på en lancering først engang i starten af næste år, grundet den globale chipmangel. Tiden må vise hvad der er sandt.
Læs mere om Galaxy Tab S8-serien her: Rygte: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra får en stor 14,6″ OLED-skærm.

Samsung Galaxy Unpacked Part 2 streames live på YouTube den 20. oktober kl 16:00 dansk tid.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Se hvordan Samsung tester Galaxy Z Fold3 og Z Flip3s holdbarhed

Back to top button