fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Samsung Mobile havde rekordhøjt overskud i Q1 2021

Samsung Mobile havde rekordhøjt overskud i Q1 2021, på cirka 3,9 milliarder dollars, hvilket er det højeste i syv år.

Samsungs mobilafdeling opnåede et overskud på 4,4 milliarder koreanske won i 1. kvartal 2021, hvilket svarer til omtrent 3,9 milliarder dollars. Dette er det højeste tal, i dette kvartal på syv år, ifølge Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Samsung, var de primære drivkræfter et “øget salg af flagskibsmodeller” samt et “øget salg af massemarkedsmodeller” – især i USA og Japan. Virksomheden udnævner også Galaxy S21-serien som en “star performer”.

Efter Galaxy S20-serien, der ikke udstrålede den store salgssucces, ser Galaxy S21-serien allerede ud til at være en større succes. Dette var allerede tydeligt kort efter lanceringen. Salget af Galaxy S21 i Korea var angiveligt 30% højere end forgængeren. I Storbritannien var der også rekordmange ordre, mens de også viste sig at være meget populære i USA, med et dobbelt så højt salg i de første seks uger.

Samlet set, blev hele tre gange så mange Galaxy S21-smartphones solgt, i den første måned efter udgivelsen, sammenlignet med S20-serien. En af grundene til at S21-serien klarer sig meget bedre end S20-serien, må være grundet de markant reducerede priser, modsat S20-serien.

Uden at komme med specifikke tal, nævner Samsung, at mellemklasse-telefonerne i Galaxy A-serien også klarede sig godt salgsmæssigt, med fortsat fremgang i 2. kvartal 2021. Samsung er dog usikre på om væksten kan fortsætte, da den globale chipmangel er en fortsat trussel.


Læs også: CES 2022 vender tilbage til Las Vegas med fysisk deltagelse

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button