GadgetsTophistorie

Samsung Mobile havde rekordhøjt overskud i Q1 2021

Samsung Mobile havde rekordhøjt overskud i Q1 2021, på cirka 3,9 milliarder dollars, hvilket er det højeste i syv år.

Samsungs mobilafdeling opnåede et overskud på 4,4 milliarder koreanske won i 1. kvartal 2021, hvilket svarer til omtrent 3,9 milliarder dollars. Dette er det højeste tal, i dette kvartal på syv år, ifølge Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Samsung, var de primære drivkræfter et “øget salg af flagskibsmodeller” samt et “øget salg af massemarkedsmodeller” – især i USA og Japan. Virksomheden udnævner også Galaxy S21-serien som en “star performer”.

Efter Galaxy S20-serien, der ikke udstrålede den store salgssucces, ser Galaxy S21-serien allerede ud til at være en større succes. Dette var allerede tydeligt kort efter lanceringen. Salget af Galaxy S21 i Korea var angiveligt 30% højere end forgængeren. I Storbritannien var der også rekordmange ordre, mens de også viste sig at være meget populære i USA, med et dobbelt så højt salg i de første seks uger.

Samlet set, blev hele tre gange så mange Galaxy S21-smartphones solgt, i den første måned efter udgivelsen, sammenlignet med S20-serien. En af grundene til at S21-serien klarer sig meget bedre end S20-serien, må være grundet de markant reducerede priser, modsat S20-serien.

Uden at komme med specifikke tal, nævner Samsung, at mellemklasse-telefonerne i Galaxy A-serien også klarede sig godt salgsmæssigt, med fortsat fremgang i 2. kvartal 2021. Samsung er dog usikre på om væksten kan fortsætte, da den globale chipmangel er en fortsat trussel.


Læs også: CES 2022 vender tilbage til Las Vegas med fysisk deltagelse

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.