TeknologiTophistorie

CES 2022 vender tilbage til Las Vegas med fysisk deltagelse

CES 2022 vender tilbage med fysisk deltagelse i hjembyen, Las Vegas. Dette bekræfter The Consumer Technology Association. Konferencen sparkes i gang den 5. januar og slutter den 8. januar.

Selvom CES (Consumer Electronics Show) vender tilbage til et format med fysisk fremmøde, siger CTA, at det “digitale publikum” stadig vil være i stand til at opleve udstillinger, konferencesessioner, keynotes og produktmeddelelser fra udstillingsgulvet, præcis som med det helt digitale CES 2021. Det er dog endnu uklart, om dette betyder, at personligt fremmøde vil have sine begrænsninger, da alle detaljer endnu ikke er blevet afsløret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Vi er begejstrede for at vende tilbage til Las Vegas – hjemsted for CES i mere end 40 år – og ser frem til at se mange nye og tilbagevendende ansigter. Hundredvis af ledere har fortalt os, hvor meget de har brug for CES til at møde nye og eksisterende kunder, finde partnere, nå medier og opdage innovation.” Lyder det fra Gary Shapiro, præsident og CEO, hos The Consumer Technology Association (CTA).

Under CES 2022 kan vi forvente at se flere store internationale virksomheder, herunder Amazon, AMD, AT&T, Daimler (Mercedes-Benz), Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung og Sony, blandt mange andre.


Læs også: Sony har solgt 7,8 millioner PS5-konsoller

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.