Gadgets

Samsung opgraderer nye tv med QLED

Både The Frame og Serif tv bliver i 2019 med QLED

Samsung gør for tiden alt hvad de kan for at slå QLED fast som en standard, og selv om teknologien har en del svagheder i forhold til OLED (i hvert fald hvis tv’et ikke er belyst bagfra) er det stadig et stort skridt frem i forhold til tidligere typer LED tv. Og nu har koreanerne altså besluttet, at de to “kunst” serier får QLED i 2019.

Bedre farver

Om QLED siger Samsung selv, at skærmene får bedre kontrast, lysstyrke og – især – bedre farver med QLED teknologien. De bedre (og flere) farver er især vigtigt for HDR. Vi har for nylig testet Q9 serien, og var imponeret over, hvor langt Samsung har taget QLED teknologien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Satser på kunst-tv

Samsung har de senere år fået mere og mere fokus på specialiserede produktserier – eksempelvis er The Frame tydeligt beregnet til dem, der egentlig helst ikke vil have et tv på væggen – i stedet er det forklædt som et billede. I den nye version vil serien også få hele 1.000 forskellige billeder der kan pynte på væggen når tv’et er “slukket”. Serif får også “Ambient Mode” som viser forskellige informationer og billeder når tv’et er i stand by.

Samsung Serif er navngivet efter skrifttypen – fra siden kan du se hvorfor.

Lanceres ved CES

De to nye serier med forbedret billedkvalitet bliver lanceret ved CES i Las Vegas i januar næste år, hvor Samsung i øvrigt også vil være klar med flere andre bud på fremtidens tv-teknologi, blandt andet 8K og MicroLED. iNPUT er selvfølgelig i Las Vegas og dækker CES.

Back to top button