×
GadgetsTophistorie

Samsungs bedste tv kommer til Danmark

I dag lancerer Samsung årets nye tilføjelser til sit tv-sortiment på det nordiske marked. Her er priserne.

I dag lancerer Samsung årets nye tilføjelser til sit tv-sortiment på det nordiske marked. Blandt nyhederne er Samsungs bedste tv – det er i hvert fald, hvad de selv kalder det.

Der lanceres både QLED og OLED-modeller og nyhederne består af evolutionære fremskridt og forbedringer i lyd- og billedkvalitet. Blandt andet med øget fokus på at forbedrede forbundne og personaliserede tv-oplevelser.

Nedenfor årets største nyheder inden for Neo QLED 8K, 4K og OLED.

Samsungs bedste tv nogensinde – Ny Neo QLED 8K QN900C 

Årets Neo QLED 8K-serie omfatter det, som Samsung selv kalder sit bedste tv nogensinde, nemlig QN900C. Det leveres med en ny 8K Neural Quantum Processor, som bruger data genereret fra op til 64 neurale netværk til at gengive de fineste detaljer i billedet, hvilket resulterer i Samsungs bedste opskaleringspræstation.

QN900C har et billede, der fylder op til 99 procent af skærmarealet. I år er der også udviklet et nyt standerdesign, som holder den slanke One Connect-boks på plads. QN900C har et 90W lydsystem, der kan spille sammen med Samsung soundbars med den nyeste Q-Symphony 3.0-teknologi, hvor tv’ets højttalere og soundbaren sammen skaber en forbedret oplevelse af medrivende surroundlyd, når du ser dine yndlingsfilm og -serier.

Priserne for ‘Samsungs bedste tv’ starter ved 43.999 kroner for 65-tommer udgaven. Vil du have 85 tommer på væggen, må du lægge 84.999 kroner på disken.

4K-topmodellen

Samsungs QN95C er topmodellen for Neo QLED 4K, der fås i et nyt tyndt Infinity One-design. Med en tykkelse på 20 millimeter er det Samsungs tyndeste fuldt integrerede tv, da alle tilslutninger nu er indbygget i skærmen.

QN95C
Samsung QN95C.

QN95C har finjusteret Quantum Matrix MiniLED-teknologi til at forbedre HDR-ydelsen og understøttelse af 4K-opløsning med op til 144 billeder pr. sekund på alle fire HDMI-porte. Til gaming bruger dette års Neo QLED en ny AI-teknologi til at analysere scene for scene og anvende HDR-effekter (High Dynamic Range) i realtid på SDR-indhold (Standard Dynamic Range). Det betyder, fortæller Samsung, at når du spiller på dit tv, er SDR-indhold nu lysere og mere realistisk end tidligere. 

Priserne er på mellem 21.999 og 54.999 kroner. Størrelser: 55″, 65″, 75″, 85″.

Mest lysstærke OLED

OLED S95C
Samsung OLED S95C.

OLED S95C er Samsungs mest lysstærke OLED-tv hidtil. Den nye OLED-skærm med Quantum Dot-drift skaber levende farver selv i de lyseste sekvenser og fås nu for første gang i tre størrelser på op til 77 tommer. Selve skærmen er kun 11 millimeter tynd, men rummer alligevel et kraftfuldt 70 W 4.2.2 kanals højttalersystem.

Alle tilslutninger sker til en separat tynd One Connect Box, der enten kan fastgøres på bagsiden af basen, når den er placeret på stativet, eller skjules ved hjælp af det 2,5 m lange kabel, når tv’et er monteret på væggen.

Tv’et fås i størrelserne 55″, 65″ og 77″. Priserne er på mellem 20.999-41.999 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.