Gadgets

Samsungs rum-eventyr sluttede på en mark i Michigan

Samsungs SpaceSelfie-ballon styrtede ned i baghaven hos en overrasket familie i Michigan. De forevigede fundet på Facebook – se billederne her.

”Utroligt. Se hvad der faldt ned fra himlen. 911 er forvirret og det er fanget i vores træ”. Sådan lyder en Facebook-opdatering fra amerikanske Nancy Mumby-Welke, der fik lidt af en overraskelse, da Samsungs selfie-rumskib faldt ned i hendes baghave. Seriøst.

Hun hørte en brag fra baghaven og fandt vraget af ”rumskibet” – naturligvis blev det foreviget med mobiltelefonen og postet på Facebook:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er knapt to uger siden at Samsung annoncerede projektet SpaceSelfie, hvor en Galaxy S10 5G blev sendt op i stratosfæren, så helt almindelige mennesker ville kunne tage selfies med Jorden i baggrunden via projektets hjemmeside, Mission Control. Projektets første SpaceSelfie blev annonceret ved en stjernespækket begivenhed i det nyåbnede Samsung KX Experience Center i Kings Cross i London den 23. oktober, hvor skuespiller og model Cara Delevingne skabte det første billede.

Det er ikke noget uheld at ”rumskibet” kom ned fra stratosfæren, men det er yderst sjældent at den slags ender på landjorden – endsige i folks baghaver. Samsung hævder over for nyhedskanalen NBC, at landingen var ”planlagt” og skete i et ”udvalgt landdistrikt”.

– Der opstod ingen skader og ballonen blev efterfølgende afhentet. Vi beklager den ulejlighed, dette måtte have medført, siger en talsmand fra Samsung til nyhedskanalen.

   Ærgerligt at ballonen blev hentet; den kunne nok have indbragt Nancy Mumby-Welke og familien en god klat, hvis den var blevet sat til salg på eBay …

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button