fbpx

 

 

 

 

Disney+

Smugkig på de nye Disney+ Marvel-serier

Under Super Bowl gav Disney+ de første glimt fra de nye Marvel-serier; Falcon And Winter Soldier, Loki og WandaVision.

Der er noget at se frem til, når Disney+ åbner i Danmark til sommer. Tjenesten gav under Suyper Bowl et smugkig på tre af de kommende Marvel-serier, nemlig Falcen And Winter Soldier, Loki og WandaVision. Videoen kan du se herover.

Falcon And Winter Soldier er en serie, der fortsætter, hvor Avengers: Endgame sluttede. Hvad sker der med Bucky ”Winter Soldier” Barnes efter at Capatin America overrakte ham sit berømte skjold i slutningen af filmen? Det skal serien kaste lys over. Teaseren giver os også et glimt af skurken Zemo, der optrådte i Captain America: Civil War.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra serien WandaVision ser vi Elizabeth Olsens Wanda Maximoff og Paul Bettanys Vision rode rundt i et hus, mens der er et lille glimt fra Loke i form af skuespilleren Tom Hiddleston.

Både Falcon And Winter Soldier og WandaVision får premiere i 2020, loves det – og udelukkende på Disney+. Det bliver de første i en ny striber af Marvel-serier, der også tæller titler som Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight og, som nævnt, Loki.

I slutningen af januar meddelte Disney+ at streamingtjenesten kommer til Norden i løbet af sommeren 2020.

Back to top button