×
Disney+

Smugkig på de nye Disney+ Marvel-serier

Under Super Bowl gav Disney+ de første glimt fra de nye Marvel-serier; Falcon And Winter Soldier, Loki og WandaVision.

Der er noget at se frem til, når Disney+ åbner i Danmark til sommer. Tjenesten gav under Suyper Bowl et smugkig på tre af de kommende Marvel-serier, nemlig Falcen And Winter Soldier, Loki og WandaVision. Videoen kan du se herover.

Falcon And Winter Soldier er en serie, der fortsætter, hvor Avengers: Endgame sluttede. Hvad sker der med Bucky ”Winter Soldier” Barnes efter at Capatin America overrakte ham sit berømte skjold i slutningen af filmen? Det skal serien kaste lys over. Teaseren giver os også et glimt af skurken Zemo, der optrådte i Captain America: Civil War.

Fra serien WandaVision ser vi Elizabeth Olsens Wanda Maximoff og Paul Bettanys Vision rode rundt i et hus, mens der er et lille glimt fra Loke i form af skuespilleren Tom Hiddleston.

Både Falcon And Winter Soldier og WandaVision får premiere i 2020, loves det – og udelukkende på Disney+. Det bliver de første i en ny striber af Marvel-serier, der også tæller titler som Hawkeye, She-Hulk, Ms. Marvel, Moon Knight og, som nævnt, Loki.

I slutningen af januar meddelte Disney+ at streamingtjenesten kommer til Norden i løbet af sommeren 2020.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.