×
Disney+

Disney+ kommer til Danmark til sommer

I en pressemeddelelse bekræfter Disney, at Disney+ kommer til Danmark og de øvrige nordiske lande i løbet af sommeren 2020.

Godt nyt. Den længe ventede streamingtjeneste Disney+ kommer til Danmark i løbet af sommeren 2020. Det meddeler Disney i dag i en pressemeddelelse. Samtidig er lanceringen i større europæiske markeder rykket en uge frem, så tjenesten nu bliver tilgængelig den 24. marts.

“Streamingtjenesten lanceres i England, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Østrig og Schweiz den 24. marts. Yderligere vesteuropæiske lande, inklusive Belgien, de nordiske lande og Portugal følger i sommeren 2020”, skriver Disney.

Prisen for et abonnement angiver Disney til at være 6,99 euro om måneden – omkring 52 kroner – og 69,99 euro om året (523 kroner).

Interessen for at få adgang til Disney+ har været kolossal lige siden tjenesten slog dørene op i USA, Canada og Holland i efteråret. Konti handles på nettet og brugere har brugt VPN til at få adgang. Samtidig er Disney+ serien The Mandalorian blandt de mest populære på de ulovlige torrent-sites.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.