Fremtidens HjemTeknologiTophistorie

Philips Hue Sync på vej til Samsung TV

Med tilføjelse af Philips Hue Sync vil det blive muligt at synkronisere Hue-lyskilder med Samsung TV. Uden ekstra hardware.

I følge mediet SamMobile.com, så arbejder Samsung på en opdatering af deres smarthome-platform, kaldet SmartThings. Den vil udover en opdatering af selve app’en også inkludere understøttelse for Philips Hue Sync. Det er teknologien, som gør det muligt at få lys fra Philips Hue, til at følge hvad der sker på din TV-skærm.

Philips har på egne TV Ambilight-funktionen, der via dioder på bagsiden, får det omkringliggende lys til at følge begivenhederne på skærmen. Det er siden blevet udvidet, så også TV fra andre producenter kan få lys fra Philips Hue til at udføre samme opgave. Men hidtil kun via en ekstern boks, med det mundrette navn Hue Play HDMI Sync Box. Med førnævnte opdatering til SmartThings-platformen, kan ejere af Samsung TV spare udgiften til boksen.

Hvis rygtet holder stik så vil det samtidig også have en positiv sidegevinst i forhold til brug af Hue Play HDMI Sync Box. Den virkede ved at aflæse billed-signalet fra det tilkoblede HDMI-udstyr. Og virkede dermed ikke under brug af Smart TV-funktioner. Det bør således være en saga blot på Samsung TV.

Philips annoncerede forleden deres nye kollektion af Hue-lys. Der var ingen nyheder relateret til Philips Hue Sync. Men her ser det ud til at Samsung således har interessante nyheder på vej. Se mere generelt om SmartThings her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.