Fremtidens HjemTophistorie

Her er årets Philips Hue sommerkollektion

Trådløs bordlampe, et skinnesystem og ny kontakt er blandt nyhederne i Philips Hue sommerkollektionen. Se alle produkterne her.

Signify har præsenteret årets sommerkollektion fra Philips Hue, der byder på to helt nye produkttyper, en interessant ny kontakt og masser af andet nyt. Det, der stikker mest ud, er et helt nyt skinnesystem med sit eget udvalg af lamper, samt den første bærbare, genopladelige lampe, der er designet til både inden-og udendørs brug.

Herunder en gennemgang af de nye produkter …

Philips Hue Perifo track lighting

Perifo er en ny produktserie fra Philips Hue, der består af skinner, der kan kobles sammen. Skinnesystemet kan fastgøres til væggen eller loftet og tilsluttes enten en stikkontakt eller et lampeudtag. Længden af skinnerne bestemmer man selv, ligesom man selv bestemmer hvilke og hvor mange lamper, der skal monteres derpå. I serien findes der farvede spots, pendler, light bars og light tubes.

Philips Hue Perifo-skinnesystemet er tilgængelig “sidst på sommeren”. Her en oversigt over produkter og priser:

 • Philips Hue Perifo skinne i sort eller hvid. Pris: 379-679 kr.
  • Philips Hue Perifo connectors sort eller hvid. Pris: 149-229 kr.
  • Philips Hue Perifo PSU til kontakt eller lampeudtag. Pris: 749 kr.
  • Philips Hue Perifo lamper. Priser: 899-2.249 kr.

Philips Hue Go Portable

Med denne nye bærbare bordlampe kan du tage lyset med dig fra stuen til terrassebordet. Den har et silikonegreb, der skal gøre den nem at have med overalt. Den bærbare Hue Go bordlampe har op til 48 timers batterilevetid og genoplades ved hjælp af den medfølgende opladningsbase. Via lampens knap, kan der vælges mellem forudindstillede lysscener.

 • Philips Hue Go Portable bordlampe (tilgængelig sidst på sommeren 2022). Pris: 
  1.129 kr.

Philips Hue Tap Dial Switch

Philips Hue introducerer også nyt tilbehør, nemlig kontakten Philips Hue Tap dial switch – der ligner en forvokset udgave af Philips Hue Smart Button. Den har fire knapper, der hver kan indstilles til at styre op til tre rum eller zoner i hjemmet. Knappen har også intuitiv lysdæmpning; jo hurtigere eller langsommere du drejer kontakten, jo hurtigere eller langsommere dæmpes eller øges lysstyrken i dine Hue lamper. Kontakten har et mat design i sort eller hvid. Den kan monteres magnetisk på enhver metaloverflade.

 • Philips Hue Tap dial switch (sort/hvid). Pris: 379 kr.

Philips Hue Signe gradient

Signify introducerer en ny effekt, Sunrise Wake-up, og sammen med den to nye lamper, nemlig Signe gradient der er optimeret til den nye effekt.  Signe-gradientlampen i eg har en slank profil og en naturlig trætonet base. Den fås både som bordlampe og gulvlampe.

 • Philips Hue Signe gradient bordlampe eg. Pris: 1.799 kr.
 • Philips Hue Signe gradient gulvlampe eg. Pris: 2.629 kr.

Philips Hue Xamento M

Xamento er en ny badeværelsesserie, der indeholder både lampe og spots. Loftlampen i sort er designet til at give et diffust lys. Og selvom den kan yde hele 2350 lumen i millioner af farver, kan lyset også dæmpes helt ned for at skabe den perfekte afslappende stemning. Xamento-serien er lavet, så de er nemme at installere og er specielt beregnet til brug i fugtige rum.

 • Philips Hue Xamento indbygningsspot sort. Pris:  599 kr. (single pack), 1.649 kr. (3-pack).
 • Philips Hue Xamento M loftlampe sort. Pris: 1.649 kr. 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.