fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Sonos: Disse højttalere kommer til at understøtte AirPlay 2

Apple er lige på nippet til at lancere AirPlay 2 - og nu afslører Sonos, hvilke af deres højttalere der kommer til at understøtte den nye teknologi.

I løbet af de næste måneder skulle Apple langt om længe være klar med deres nye AirPlay 2 teknologi. Ud over Apples egne enheder har flere andre producenter også meldt sig på banen med højttalere der understøtter den nye standard, og også Sonos har sagt at flere af deres vil være klar til AirPlay 2. Nu viser det sig så, hvilke højttalere det drejer sig om.

Kun de nyeste

Sonos har afsløret, at det kun er de nyeste højttalere, der kommer til at understøtte AirPlay 2 – ifølge dem selv fordi de ældre modeller ikke har processorkraft nok til at kunne bruge teknologien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Følgende Sonos højttalere vil være kompatible:

Play One

Play:5

Playbase

Dermed vil du ikke kunne bruge følgende højttalere til AirPlay:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Play:1

Play:3

Playbar

Der er dog smutveje til at få ældre højttalere til at fungere også. Eksempelvis kan et sæt Play:1 sat op som surroundhøjttalere til en Playbase være med i setuppet og understøtte AirPlay. Man vil også kunne betjene alle højttalere i huset via AirPlay 2 fra en enkelt One for eksempel – men altså kun via stemmen i det rum, hvor One er placeret.

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+

Understøttelsen af den nye standard vil komme som en softwareopdatering i løbet af de næste måneder – nu skal Apple lige endelig frigive AirPlay 2 – noget der vil ske med næste udgave af iOS, version 11.4.

Back to top button