fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Apple HomePod lanceres d. 9 februar i USA – dansk lancering er endnu uvis

Den længe ventede - og ret forsinkede - HomePod fra Apple finder nu endelig vej til butikshylderne i USA

Apples HomePod er efterhånden ved at være en gammel nyhed, for den blev lanceret helt tilbage ved WWDC i juni. Men siden da løb projektet ind i problemer og forsinkelser, der gjorde at den første lancering i USA blev skudt fra november til “starten af 2018”. Og starten af 2018 er så nu, for Apple har netop offentliggjort at højttaleren bliver sendt på gaden i USA d. 9 februar.

England og Australien er også med

Generelt er det, som det ofte er, de engelsktalende lande, der står først på listen når det kommer til at få lanceret ny hardware. Derfor vil også England og Australien være med. Efterfølgende kommer de andre store sprogområder, Tyskland og Frankrig. Hvornår Danmark kommer på listen over lande hvor man kan købe HomePod er endnu uvist.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyt brugerinterface afsløret

Apples HomePod er udstyret med direkte adgang til Siri og for nylig slap der flere detaljer ud om brugerinterfacet, fordi der i den nyeste beta af iOS 11.2.5 er tilføjet en bunke ikoner. For eksempel ser det ud som om, man vil kunne oprette forskellige scenarier – for eksempel et fest-scenarie, hvor Siri er slået fra. Formentlig for at forhindre fulde mennesker i at gå amok i kommandoer.

Back to top button