fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Sonos | Ikea Symfonisk-højttaler er kommet på fod

Nu kan du få et gulvstativ til Sonos | Ikea Symfonisk Boghylde-højttaleren.

Har du savnet gulvstativer til dine Sonos | Ikea Symfonisk Boghylde-højttalere, er dette en god dag. Ikea har nemlig udvidet sortimentet af beslag til wifi-højttaleren med netop et gulvstativ. Som Ikea selv bemærker, er det en oplagt løsning til eksempelvis baghøjttalere i en surround-opsætning:

“Ideelt hvis du vil have to identiske højttalere som baghøjttalere i et hjemmebiografsystem. Placer din wi-fi-højttaler, hvor du har lyst, uden skulle at bore huller. Peg lyden i den retning, du vil have den – højttaleren er nem at flytte, når du får lyst til det,” skriver møbelkæden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gulvstativet er 117 centimeter høj og foden har en diameter på 30 centimeter. Stativet fås, som de øvrige Symfonisk-produkter, i både sort og hvid. Desværre har Ikea ikke gjort det muligt at køre ledningen ned gennem selve stativet – i stedet skal den “klipses” fast med to plastikdimser.

Her er billeder af gulvstativet (klik for større):

Der er nu tre muligheder for at placere Symfonisk Bogreol-højttaleren. Ud over vægbeslag er der også mulighed for at montere en krog, så højttaleren kan hænge på en stang i eksempelvis køkkenet. Nå, ja, man kan naturligvis også stille den i en reol. Så sent som i starten af ugen lancerede Ikea en ny front, der camouflerer højttaleren som en bog.

Det nye gulvstativ er at finde på Ikeas hjemmeside. Det koster 200 kroner, men kan endnu ikke bestilles, ligesom det endnu ikke er på lager i nogen af de danske varehuse. Men det må være et spørgsmål om dage.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button