fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Find Sonos | Ikea højttaleren …

Ikea har lanceret en ny front, der camouflerer Sonos | Ikea Symfonisk Boghylde-højttaleren som en, ja, bog.

Som et led i de evige betræbelser på at få teknlogi til at blende ind i hjemmet, har Ikea netop lanceret en ny front til Sonos | Ikea Symfonisk Boghylde-højttaleren. Fronten har højttaleren til at ligne en bog, så den kan “gemmes” blandt de andre bøger på hylden.

Der er naturligvis lavet udskæring til de fysiske knapper. Svenskerne kalder den nye front for ‘bogomslag’. Ideen er sjov, men man kan ikke just sige, at det pynter på højttaleren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Reolhøjttaleren er ikke alene den billigste af Sonos | Ikea Symfonisk-højttalerne, det er også den billigste Sonos-højttaler på hylderne. Den er blevet ret populær som baghøjttalere i en Sonos-surroundløsning. Du kan læse vores anmeldelse af den kompetente lille højttaler lige her.

Højttaleren fås i sort eller hvid og Ikea har tidligere solgt røde og blå fronter til den, men de er gået ud af produktion. Det lader altså til, at der er en form for deadline på, hvis du vil nå at sikre dig ‘bogomslaget’. Den sælges for 60 kroner (stykket) og er på vej ud i varehusene. I skrivende stund sælges den ikke på nettet, men du kan se informationer om fronten her.

Her er fotos af fronten:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button