fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Sonos-konkurrent til AirPods afsløret af patentansøgning

Sonos pønser åbenbart på at lave sine egne AirPods-konkurrenter, i form af et sæt true wireless hovedtelefoner med udskiftelige batterier.

Det har længe været en offentlig hemmelighed, at Sonos arbejder på et sæt over-ear hovedtelefoner, men måske stopper amerikanernes ambitioner ikke der. I en ny patentansøgning er der adskillige tegninger af true wireless hovedtelefoner a la AirPods. Det er ikke nogen garanti for at de kommer, men det giver alligevel et indblik i, hvad Sonos går og pønser på – og de har en interessant tilgang til batterilevetid.

Skitserne i patentansøgningen viser nemlig, at Sonos vil forlænge batterilevetiden på propperne ved hjælp af små, udskiftelige “batteri-plader” som Sonos kalder for charging adaptors. Pladerne ser ud til at være på størrelse med en fingernegl og monteres – sandsynligvis magnetisk – til proppernes yderside. Tegningerne viser også, hvordan pladerne kan lades op ved hjælp af oplader-etuiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ansøgningen viser også et andet bud på et par mere traditionelle true wireless-hovedtelefoner, der sættes i hver sin ende af en USB-C opladeræske.

Som sagt er der ikke nogen garanti for, at hovedtelefonerne nogen sinde ser dagens lys. Men Sonos har for flere år siden erklæret, at de ser mobilitet som det sted, hvor de virkelig kan udvide forretningen. Noget som både Move og Roam underbygger.

Hele patentansøgningen kan læses her (åbner i ny fane).

Der er virkelig kog i Sonos-gryden i disse måneder. Det er ikke længe siden, den lille Sonos Roam kom i handelen. Nogenlunde samtidig blev det afsløret, at Sonos leverer højttalersystem til elbilen Audi Q4 e-tron og så sent som i sidste uge afslørede en intern præsentation, at der afholdes et Sonos | Ikea Symfonisk-event den 14. juni. Et event, hvor der muligvis lanceres en trådløs billedramme med indbygget højttaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button