Gadgets

Patent: Her er Sonos nye trådløse hovedtelefoner

Illustrationer fra en tysk patentansøgning er svært afslørende. Sådan her kommer Sonos kommende hovedtelefoner sandsynligvis til at se ud.

Efter at have lanceret den bærbare højttaler Sonos Move forrige år, er dr mange, der har spekuleret i, at sæt trådløse Sonos hovedtelefoner ville blive det næste logiske skridt. Og noget tyder på, at lanceringen nærmer sig, efter to års rygter.

Allerede i september sidste år, slap de første illustrationer af hovedtelefonerne ud via en patentansøgning i USA. Men nu er den gal igen – i en ny patentansøgning, der er indleveret i Tyskland, viser illustrationer af hovedtelefoner, hvor designet er blevet mere raffineret.

Eksempelvis er Sonos-logoet nu kommet med på hovedtelefonerne. Der er også sket ting og sager, der hvor hovedbøjlen monteres på selve kopperne. Nu går bøjlen direkte ned i kopperne; i september-illustrationerne var der et ekstra led. Også koppernes form er ændret markant.

Se illustrationen herunder, der sammenligner september-tegningerne med de nye tyske:

Sonos hovedtelefoner
De nyeste illustrationer (til venstre) og september-udgaven.

Det er ikke meget, vi ved med sikkerhed, om de kommende Sonos hovedtelefoner. Det forventes, at de ligesom Sonos Move vil kunne skifte mellem wifi og Bluetooth, så de kan bruges trådløst både hjemme og ude. Det forventes også, at de vil indeholde aktiv støjdæmpning – og at prisen vil være sammenlignelig med konkurrenterne fra Sony og Bose.

Fra patentansøgningen kan man desuden udlede, at hovedtelefonerne vil få USB-C opladning, forskellige knapper og en 3,5 mm udgang.

Sonos-CEO’en Patrick Spense sagde under sidste uges kvartalsregnskab, at det næste Sonos-produkt lanceres allerede i marts, samt at selskabet sigter mod to nye produktlanceringer årligt. Det kan altså være at vi får hovedtelefonerne at se inden for den næste måneds tid.

Det kan også være, at marts-lanceringen bliver en “Sonos Move mini” og at hovedtelefonerne kommer til august eller september i stedet. I starten af februar fik Sonos nemlig godkendt noget, der i mistænkelig grad minder om en lille trådløs højttaler, hos den amerikanske myndighed FCC.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.