×
Gadgets

Sonos planlægger trådløse hovedtelefoner

Ifølge amerikansk medie arbejder Sonos hårdt på et sæt trådløse hovedtelefoner, som skal lanceres næste år.

Det amerikanske medie Bloomberg mener at vide, at Sonos er i fuld gang med at udvikle et sæt trådløse hovedtelefoner. Det passer meget godt ind i den strategi, som Sonos-produktchefen Nick Millington omtalte i et interview med magasinet Wired i august sidste år.

“Hjemmet er ikke det eneste sted, hvor du lytter til musik. Der er mange steder, hvor du lytter til musik. Så jeg vil sige, uden at give for mange indikationer af vores roadmap, at det er en af de nøgletemaer, vi arbejder på. Overalt hvor du har lyst til at høre musik – i forskellige rum i hjemmet såvel som uden for hjemmet – vil vi have et produkt, der passer til det scenarie,” sagde Millington dengang til Wired.

En strategi, der siden er blevet bekræftet af firmaet i et brev til aktionærerne:

“Vi planlægger at skubbe vores grænser ved at investere ressourcer i at gøre Sonos-oplevelsen tilgængelig uden for hjemmet,” skrev firmaet.

Betjenes via Sonos-app’en

De trådløse hovedtelefoner af over-the-ear-typen er stadig i udviklingsfasen og kan først forventet lanceret i 2020, siger Bloombergs anonyme kilder. Prisen på hovedtelefonerne kommer ifølge kilderne til at ligge på omkring 300 dollars – cirka 2.500 kroner.

Det interessante aspekt er, at man vil kunne betjene sine hovedtelefoner via den eksisterende Sonos-app, hvor man i forvejen har adgang til sine streamingtjenester, digitale filer og internetradiostationer.

Udendørs højttalere

Sonos gik på børsen i august sidste år og har siden haft ualmindelig travlt med at lancere nye produkter. Ud over tv-højttaleren Sonos Beam har amerikanerne lanceret Sonos AMP-forstærkeren, der kommer til Danmark til februar. De har desuden meddelt et tæt samarbejde med svenske IKEA, hvor Sonos skal levere trådløs lyd i IKEA-design.

Sidst men ikke mindst har Sonos samarbejdet med firmaet Sonance og skabt Sonos-brandede udendørshøjttalere, der kan kobles sammen med bl.a. Sonos AMP.

iNPUT er inviteret til Amsterdam i starten af februar for at få en demonstration af, hvad AMP og Sonance-højttalerne har at byde på.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.