fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Nyt Sonos-produkt 9. marts

Sonos har inviteret pressen til lancering 9. marts. Spørgsmålet er, om det er hovedtelefoner, mini-højttaler eller noget helt tredje.

Ikke mange timer efter at der blev afsløret nye illustrationer af de kommende trådløse Sonos-hovedtelefoner, dukkede der en invitation op i indbakken. Sonos lancerer et nyt produkt den 9. marts. Helt som lovet af CEO Patrick Spence under en regnskabsfremlæggelse i sidste uge.

Billedet ovenfor stammer fra invitationen og giver et vink om, hvad vi har i vente. Et produkt der kan bruges udenfor – og muligvis være i en rygsæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er to Sonos-produkter i spil på rygtebørsen og de passer begge ind i ovenstående beskrivelse; nemlig de trådløse hovedtelefoner, som vi skrev om i går og en mini-udgave af Sonos Move-højttaleren a la UE Boom eller JBL Link Portable. Du kan læse rygterne om mini-højttaleren her.

Præsentationen af det nye produkt kommer (naturligvis) til at foregå online, men modsat Apple, Samsung, Google og andre bliver det ikke et åbent event – det er kun inviterede gæster, der har adgang.

iNPUT er blandt de udvalgte og vi er klar med nyheden så snart vores mundkurv udløber den 9. marts klokken 22.00.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button