GadgetsTophistorie

Nyt Sonos-produkt 9. marts

Sonos har inviteret pressen til lancering 9. marts. Spørgsmålet er, om det er hovedtelefoner, mini-højttaler eller noget helt tredje.

Ikke mange timer efter at der blev afsløret nye illustrationer af de kommende trådløse Sonos-hovedtelefoner, dukkede der en invitation op i indbakken. Sonos lancerer et nyt produkt den 9. marts. Helt som lovet af CEO Patrick Spence under en regnskabsfremlæggelse i sidste uge.

Billedet ovenfor stammer fra invitationen og giver et vink om, hvad vi har i vente. Et produkt der kan bruges udenfor – og muligvis være i en rygsæk.

Der er to Sonos-produkter i spil på rygtebørsen og de passer begge ind i ovenstående beskrivelse; nemlig de trådløse hovedtelefoner, som vi skrev om i går og en mini-udgave af Sonos Move-højttaleren a la UE Boom eller JBL Link Portable. Du kan læse rygterne om mini-højttaleren her.

Præsentationen af det nye produkt kommer (naturligvis) til at foregå online, men modsat Apple, Samsung, Google og andre bliver det ikke et åbent event – det er kun inviterede gæster, der har adgang.

iNPUT er blandt de udvalgte og vi er klar med nyheden så snart vores mundkurv udløber den 9. marts klokken 22.00.

[socialpoll id=”2726552″]

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.