GadgetsTophistorie

Nyt Sonos-produkt 9. marts

Sonos har inviteret pressen til lancering 9. marts. Spørgsmålet er, om det er hovedtelefoner, mini-højttaler eller noget helt tredje.

Ikke mange timer efter at der blev afsløret nye illustrationer af de kommende trådløse Sonos-hovedtelefoner, dukkede der en invitation op i indbakken. Sonos lancerer et nyt produkt den 9. marts. Helt som lovet af CEO Patrick Spence under en regnskabsfremlæggelse i sidste uge.

Billedet ovenfor stammer fra invitationen og giver et vink om, hvad vi har i vente. Et produkt der kan bruges udenfor – og muligvis være i en rygsæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er to Sonos-produkter i spil på rygtebørsen og de passer begge ind i ovenstående beskrivelse; nemlig de trådløse hovedtelefoner, som vi skrev om i går og en mini-udgave af Sonos Move-højttaleren a la UE Boom eller JBL Link Portable. Du kan læse rygterne om mini-højttaleren her.

Præsentationen af det nye produkt kommer (naturligvis) til at foregå online, men modsat Apple, Samsung, Google og andre bliver det ikke et åbent event – det er kun inviterede gæster, der har adgang.

iNPUT er blandt de udvalgte og vi er klar med nyheden så snart vores mundkurv udløber den 9. marts klokken 22.00.

[socialpoll id=”2726552″]

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button